Gl. Tved 11D, Tved, 6000 Kolding

Lys og lækker ejerlejlighed med kig til Kolding Fjord

I et fredeligt og attraktivt kvarter få hundrede meter fra Kolding Fjord, finder man denne skønne ejerlejlighed. Den imponerer med 84 veludnyttede kvadratmeter, samt en lys og spændende indretning.
Nærområdet gemmer på både skole, børnehave, indkøbsmulighede og med kort afstand til badestrand eller byens hyggelige lystbådehavn. Lejligheden er et del af et større kompleks opført i 1986. Udefra fremstår den i pæn og velholdt stand med facade i Ivarplank og bag huset er en lille overskuelig have, med et skønt og delvist overdækket terrassemiljø. Indenfor er stilen lys og moderne, med en skøn atmosfære. Man starter i entreen, hvorefter man træder ind i et flot og funktionelt køkkenalrum, indrettet med lyse pergogulve, synlige bjælker og et stort vinduesparti, der slipper dagslyset indenfor i rigelige mængder. Stueetagen byder desuden på et rummeligt soveværelse med terrasseudgang, et lækkert badeværelse, renoveret i 2012, samt et flot værelse velegnet til kontor eller børneværelse. På første sal finder man en dejlig lys stue, med udsigt over fjorden, samt plads til både familie og venner.
En virkelig flot og velindrettet bolig tæt på alt, der gør hverdagen nemmere. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.