A.M.G. Friis Vej 9, 1., 6000 Kolding

Ualmindelig velbeliggende lejlighed med masser af bonuskvadratmeter

Lys og lækker lejlighed beliggende på første sal i en flot og meget velholdt murermestervilla med manzardtag. Her får I fornøjelsen af 76 veludnyttede kvadratmeter bolig, en 25 kvadratmeter stor tagetage samt to store kælderrum, der kan anvendes som eksempelvis kontor eller gæsteværelse.
Beliggenheden trækker kun op i den samlede bedømmelse. Kvarteret er fredeligt og særdeles attraktivt med kun få minutters gang til de skønne, rekreative områder ved Koldinghus og kort afstand til Kolding Station. Samtidig er både skole, børnehave, indkøbsmuligheder, Det nye Universitet, IBC og Designskolen lige i nærheden, og det tager mindre end 15 minutter at køre til Kolding Storcenter og motorvejen.
Lejligheden imponerer med en lys og moderne indretning med gode materialevalg og en skøn atmosfære. De 76 kvadratmeter tæller en nydelig entré, et flot og funktionelt køkken fra 2014, en stor, flot stue med smukke, lyse trægulve og en hyggelig brændeovn, et soveværelse med indbyggede skabe samt et lækkert badeværelse med bruseniche og varme i gulvet.
Tagetagen byder på et stort, lyst rum i boligkvalitet med synlige bjælker, lyse trægulve og et flot lysindfald. Med til lejligheden hører også brugsretten over to disponible rum og et tørrerum, der er placeret i den høj, lyse kælder samt adgang til et fælles vaskerum og en hyggelig have, der er orienteret mod vest, så der er masser af sol i eftermiddags- og aftentimerne. Både vaskerum og have deles med ejeren af lejligheden i stueetagen, mens man har den skønne sydvestvendte terrasse helt for sig selv.
En fantastisk flot og særdeles velbeliggende lejlighed, som vi glæder os til at vise frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.