Violvej 3, 6600 Vejen

Centralt beliggende byggegrund

Hvis drømmen er et helt nyopført hus beliggende i et attraktivt kvarter helt tæt på både skole og indkøbsmuligheder, så er det nu, I skal slå til. Denne attraktive byggegrund på Violvej lever nemlig op til alle ønsker og krav.
Når I bygger hus her, får I ikke bare en attraktiv byggegrund med en formidabel beliggenhed. I får også en del i et aktivt lokalmiljø med masser af fritidsaktiviteter. Violvej ligger bare få minutters gang fra både Netto og Lidl og der er kun 400 meter til den velrenommerede Østerbyskole. Foreningslivet i byen er helt i særklasse. Idrætsfaciliteterne er centreret omkring et velfungerende idrætscenter med svømmehal, fitness og mange aktivitetsmuligheder, og der kun 800 meter fra havelågen til Vejen Hallen.
Drømmer I om at give børnene en tryg opvækst i en aktiv by med et godt lokalmiljø? Så er der nu mulighed for at bygge drømmehuset på denne attraktive grund. Kontakt os allerede i dag - Vi glæder os til at fortælle mere om, hvordan I kan skabe jeres fremtidige hjem i disse skønne omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.