Hoppesvej 45, Vonsild, 6000 Kolding

Velholdt villa med smukt anlagt have og god beliggenhed

I attraktivt kvarter tæt på skole, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter ligger denne nydelige og omhyggeligt vedligeholdte villa med et boligareal på 140 veludnyttede kvadratmeter. Her bor man tæt på idrætsfaciliteter, med sikre stisystemer til den nærliggende skole og samtidig lige i nærheden af Seest Østerskov, der byder på storslåede naturoplevelser.
Med til huset hører en charmerende have, der er anlagt af en havearkitekt, og som står flot hele året rundt med velplejede bede og en skøn, sydvestvendt flisebelagt terrasse, hvor man kan grille eller blot nyde et koldt glas hvidvin mens solen langsomt forsvinder i horisonten.
Huset er lyst og lækkert indrettet med hvidmalede vægge, smukke parketgulve og en gennemtænkt og meget fleksibel planløsning, der åbner mulighed for at indrette et fjerde værelse i den nuværende spisestue, hvis det ønskes.
Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en nydelig entre, der også fungerer som fordelingsgang. Herfra går man videre i en stor, flot stue med udgang til terrasse og skydedøre til spisestue og kontor. Fra gangen er der ligeledes adgang til et stort, flot køkken med køkkenelementer og hvidevarer af højeste kvalitet, et gæstetoilet, et badeværelse med bruseniche, et soveværelse og et værelse. Fra køkkenet er der forbindelse til et praktisk bryggers og et rummeligt udhus med med mange anvendelsesmuligheder, herfra udgang til muret carporten, så man altid kan komme tørskoet indenfor.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.