Christian 3 Vej 22, 6000 Kolding

Velholdt villa med attraktiv beliggenhed

Dejlig og velindrettet villa beliggende på en rolig, lukket vej i den sydlige del af Kolding. Her bor man lige ved siden af Geografisk Have, en kort cykeltur fra midtbyen og tæt på både skole, børnehave, Designskolen og Syddansk Universitet.
Villaen fremstår pæn og velholdt med pudset facade, en nydeligt anlagt forhave med granitskærver og en solid carport, hvor bilen kan komme i tørvejr. Indenfor er stilen lys og imødekommende med flotte, lyse plankegulve og mange smukke detaljer.
Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en mindre, men nydelig entré med adgang til et nydeligt badeværelse med bruseniche. Fra entréen går man videre ind i en dejlig, rummelig stue med en hyggelig brændeovn og udgang til den skønneste, sydvendte terrasse, der er omkranset af dejlige læmure, så man kan nyde solen og fuglenes sang ganske uforstyrret.
Køkkenet er flot og funktionelt med hvide skabslåger og en mindre spiseplads, mens soveværelset er lyst og indbydende med indbyggede skabe og et skønt lysindfald fra det vestvendte vinduesparti. Endelig byder villaen på et nydeligt værelse, der er perfekt som kontor eller børneværelse, et mindre teknikrum, en baggang med bruser og plads til vaskemaskine og tørretumbler samt et praktisk værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.