Fjordvej 33, 6000 Kolding

Ældre villa med den skønneste udsigt over fjorden

Skøn murstensvilla beliggende på i anden række fra Kolding Fjord. Her får man en spændende villa med masser af muligheder og en fantastisk udsigt over den smukke natur.
Villaen er opført i 1937 og fremstår i renoveringsmoden stand. De 93 kvadratmeter er fordelt på to etager og dertil kommer 60 kvadratmeter høj, tør kælder med vinduer over niveau, der byder på et væld af anvendelsesmuligheder. Planløsningen er gennemtænkt og ganske anvendelig med gode opholdsrum og et gæstetoilet placeret i stueetagen, to flotte værelser og et badeværelse på første sal og tre rummelige disponible rum i kælderen.
For den rette køber er der her en ganske unik mulighed for at skabe en flot og moderne bolig med en helt fantastisk beliggenhed. Fra både stueetagen og førstesalen er der en fremragende udsigt over fjorden og huset ligger tæt på både skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder.
Udenfor venter en dejlig, lukket have, der er nem og overskuelig at vedligeholde, en solid muret garage samt et muret udhus med plads til plæneklipper og haveredskaber.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.