Hovedvejen 2, 6051 Almind

Skøn ejendom med mulighed for hestehold

Drømmer I om en velindrettet bolig, hvor den oprindelige stil og charme er bevaret, samtidig med at nye og moderne løsninger er flyttet ind, så er denne hyggelige ejendom måske det, I leder efter. Her får et charmerende landsted med en dejlig have og en rigtig god og børnevenlig beliggenhed i naturskønne omgivelser og blot få minutters kørsel fra Kolding.
Udover et flot og velindrettet stuehus får man her en virkelig flot og velholdt staldbygning med fem solide hestebokse, en dejlig ridebane og 8,7 hektar jord, der blandt andet er udlagt som hestefolde. En mark med juletræer er pt udlejet til naboen, men kan efter aftalens udløb bruges til at slå hø på.
Stuehuset rummer 143 kvadratmeter bolig fordelt på to etager. Stueetagen er indrettet med et dejligt køkkenalrum med adgang til den skønneste havestue, et stort soveværelse med gode skabe og tilhørende badeværelse med badekar, et værelse, et badeværelse med bruseniche samt et praktisk bryggers. På første sal finder man endnu et værelse samt en hyggelig opholdsstue med synlige bjælker og udgang til en fantastisk altan, hvor man kan nyde solen og udsigten over egne marker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.