Honumvej 26, 8763 Rask Mølle

Dejligt landsted med egen skov

Med udsigt over åbne marker og samtidig tæt på Rask Mølle ligger dette charmerende landsted, der byder på masser af plads, egen skov og naturskønne omgivelser. Når skoleklokken ringer, kan børnene selv cykle de knap to kilometer til skolen i Rask Mølle, der er en hyggelig by, der også byder på gode daginstitutioner, indkøbsmuligheder og et aktivt foreningsliv.
Stuehuset er opført i 1900 og fremstår i flot og indflytningsklar stand. Ønsker man mere plads er der mulighed for at istandsætte førstesalen. Til dagligt samles familien i det store, flotte køkkenalrum med lyse klinker på gulvet og et skønt lysindfald fra de flotte dannebrogsvinduer. Stueetagen byder desuden på en hyggelig opholdsstue, et rummeligt soveværelse, et værelse, der er perfekt som børneværelse eller kontor, et virkelig stort og meget flot badeværelse med bruseniche, et mindre viktualierum og et praktisk bryggers, der også fungerer som vaskerum og bagindgang.
Udenfor finder man en nydeligt anlagt have, en stor, flot gårdsplads og to solide udbygninger på i alt 1096 kvadratmeter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.