Teglgårdsvej 14, 6000 Kolding

Charmerende byhus tæt på centrum

Beliggenheden er unægtelig den helt store attraktion ved dette nydelige byhus. Her bor man tæt på Koldings hyggelige bymidte med butikker, spisesteder og et utal af kulturelle tilbud og samtidig mindre end en kilometer fra både lystbådehavnen og Slotsø.
Huset er opført i 1929, men er løbende renoveret og vedligeholdt, så man får et virkelig flot og indbydende hus, der stadig besidder den sjæl og charme, et byhus fra 1929 bør besidde.
De 68 kvadratmeter er fordelt på to etager og er indrettet med sans for kvalitet. Stueetagen byder på et nydeligt badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle, et flot og stilrent køkken med hvide skabslåger, bordplader i massiv træ og hvidevarer i rustfrit stål samt en stor flot stue med smukke, lyse trægulve, synlige bjælker og plads til både spisebord og sofagruppe. På første sal finder man to dejlige værelser med hyggelige skråvægge og et mindre depotrum til opbevaring.
Udelivet nydes på den skønne, sydvendte terrasse, der med nogle få krukker fyldt med farverige sommerblomster og søde jordbær kan omdannes til en skøn, grøn oase lige midt i bymiljøet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.