Dons Landevej 165, 6000 Kolding

Stor, naturskøn byggegrund med mulighed for dyrehold

I naturskønne omgivelser tæt på Donssøerne er der nu mulighed for at erhverve sig denne fantastiske byggegrund, der byder på masser af plads og en helt fabelagtig udsigt. Her får man usædvanlig god mulighed for at opføre drømmeboligen i et betagende smukt område, hvor man kan bo i fredelige og rolige omgivelser med et varieret dyreliv i baghaven og samtidig mindre end ti minutters kørsel fra Kolding midtby og motorvejstilkørslen.
Grunden er stor nok til, at man kan bygge både beboelse, lade og staldbygninger, hvis man ønsker at have heste, får eller geder gående på de tilhørende marker. Den nuværende bebyggelse er fra 1890 og er ikke egnet til renovering, men for nybyggere er der gode vilkår og vide rammer for, hvad der er muligt.
Der er mulighed for at købe ekstra jord med til ejendommen, eller få en mindre grund der passer til dit byggeri.
Vi fortæller naturligvis gerne meget mere om, hvordan denne imponerende flotte naturgrund kan danne grundlaget en skøn bolig, der passer til netop jeres ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag og aftal tid til en fremvisning. Vi glæder os til at vise denne velbeliggende naturperle frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.