Skomagergade 8, 6093 Sjølund

Dejlig villa i Sjølund med god udsigt

Velkommen til Skomagergade 8 i hyggelige Sjølund - og velkommen til en indflytningsklar villa, hvor I hverken skal gå på kompromis med boligen eller beliggenheden. Huset råder over 129 kvadratmeter, der præges af funktionalitet, og planløsningen er god. Den gedigne villa er opført i 1973, og den udstråler kvalitet ude såvel som inde. Alle vinduer og døre er udskiftet løbende, og huset er beliggende på en 856 kvadratmeter grund, der består af en skøn have, som munder direkte ud i grønne marker. Som prikken over i'et giver den store terrasse rig mulighed for at nyde solen fra morgen til aften.
Boligen byder indenfor til en veldisponeret planløsning, der er som skræddersyet til den kompromisløse børnefamilie. Der er plads til hele familien i det store opholdsrum, som samler køkken og stue. Det er samtidig herfra, der er udgang til den skønne have med en god terrasse.
Villaen råder over 4 lyse, regulære og indretningsvenlige værelser, hvilket er perfekt for børnefamilien. Dertil kommer et lyst og praktisk bryggers samt stort badeværelse.
Villaen ligger attraktivt på en vej i Sjølund, hvorfra der kun er 650 meter til både byens folkeskole og den nye multihal. I samme afstand har I LokalBrugsen og det hyggelige forsamlingshus. Nærområdet præges af skøn natur, badestrande og Skamlingsbanken. Derudover er der kun 5 minutters kørsel til den nye afkørsel til motorvejen i Vonsild. Kolding by ligger kun 12 kilometer fra Sjølund, her finder man et stort udbud af butikker, seværdigheder, spisesteder og oplevelser. Endvidere afgår der busser fra Sjølund til både Kolding, Christiansfeld og Hejlsminde. Bestil allerede en fremvisning i dag på denne skønne villa, hvor fred, lyse omgivelser og en smuk udsigt over det åbne, grønne landskab skaber ro og overskud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.