Kildeparken 130, 6000 Kolding

GENNEMRENOVERET OG MODERNE ETPLANSRÆKKEHUS

Kom med indenfor i rækkehuset på Kildeparken 130 og gå på opdagelse i et skønt, lyst og moderniseret hjem, hvor det gode familieliv kan trives i en tryg, fredfyldt og rolig hverdag.

Det charmerende rækkehus byder jer velkommen indenfor i en lys entré, hvorfra I har direkte adgang til hjemmets bankende hjerte og det naturlige samlingspunkt for familie og venner: det store køkken, der ligger i en åben, stilfuld kombination med den rummelige, hyggelige stue, hvor et stort ovenlysvindue sørger for et fantastisk lysindfald. Det store leverum møder jer med en luftig atmosfære, der danner de perfekte rammer om lækker madlavning, hyggelige stunder om spisebordet og afslappende øjeblikke i sofaen, når mørket falder på. Det flotte samtalekøkken er opført i et stilrent design, der byder på en køkkenø, hvide skabselementer med en tilhørende hvid bordplade samt spotlys i det elegante loft. Her kan I virkelig give jer i kast med kokkeevnerne, imens samtalerne kan få lov til at flyde frit fra køkken til spisebord. Fra stuen kan I også vælge at skubbe skydedørene til side og træde direkte ud på den vestvendte, overdækkede terrasse, hvorfra I har frit udsyn til den skønne, grønne have, hvor I kan nyde mange gode timer sammen som familie.
Villaens tre indretningsvenlige soveværelser følger alle med god skabsplads - og det ene rum kan tilmed prale med sin helt egen udgang til haven. På husets badeværelse kan I se frem til et elegant design, der følger med en overdådig separat bruseniche.

Rækkehuset fra 1977 står på en 292 m2 stor grund. Huset er beliggende i et trygt, roligt boligkvarter med gode stisystemer og flot natur. Den nærmeste børnehave er kun 600 meter fra adressen - og i en blot 2 kilometers radius finder I både skole og indkøbsmuligheder. Mangler I mere til ugens madplan, eller savner I lidt byliv, kan I bare hoppe i bilen og være fremme i Kolding Centrum på små 10 minutter.

Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.