Ribe-Vejle Landevej 110, 6622 Bække

SKØN FAMILIEVILLA I LANDLIGE OMGIVELSER

På Ribe-Vejle Landevej 110 finder I denne pragtfulde villa i to etager. Huset byder på fredelige, landlige omgivelser samt en indflytningsklar, familievenlig planløsning, hvor store som små kan finde sig helt til rette.

Velkommen indenfor, hvor hele 123 veludnyttede m2 venter jer. Husets indretningsstil prydes af smukke trævægge samt lofter, rustikke, blottede bjælker samt en lys, luftig atmosfære, der skaber den helt perfekte hjemlige stemning. I stueplan venter hjemmets naturlige samlingspunkt, hvor det elegante køkken ligger i åben forbindelse til den store stue, så madlavningen kan blive en vigtig social aktivitet i familielivet. Køkkenet byder på god skabs- samt bordplads, så hele familiens yndlingsretter kan blive tilberedt og nydt sammen ved spisebordet. Derefter kan turen gå videre til sofaen, hvor fredagsslikket og den gode film inviterer til familiehygge og ren afslapning. I stueplan kan I også se frem til et dejlig stort badeværelse med bruseniche, samt et bryggers med vaskefaciliteter. Entréens trappe fører op til 1. salen, hvor I finder tre gode værelser, der alle fremstår lyse, rummelige og indretningsvenlige, så alle kan få sig en god nattesøvn.

Ejendommen fra 1935 er flot, velholdt og helt indflytningsklar. Det hvide hus står på en 1.640 m2 stor grund, der følger med en smuk, grøn have, et værksted samt en carport. Villaen er beliggende i Vester Torsted i Bække, der er en rolig landsby, omkranset af vidunderlige åbne marker. En kort køretur bringer jer frem til diverse supermarkeder, skoler og børneinstitutioner. Billund er tilmed beliggende blot 17 kilometer fra adressen, hvor både lufthavnen, Legoland samt Lalandia kan opleves og udforskes.

Kontakt os for en fremvisning i dag, så I kan opleve alle herlighederne med egne øjne.

Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.