Bredevej 39, Seest, 6000 Kolding

KOMBINERET BOLIG OG ERHVERV MED UENDELIGE MULIGHEDER OG SUVERÆN BELIGGENHED

Bredevej 39 er en attraktiv beliggenhed for jer, der gerne vil have alt, hvad I behøver, lige ved hånden. I flytter ind i Seest, en hyggelig by med et godt lokalsamfund og sammenhold, hvor naboer hurtigt kan forvandles til venner. Her er I sikret en nem og bekvem tilværelse, for der er gode handlemuligheder i Netto og Rema 1000, ligesom at den lokale bager lokker med nybagt brød i gåafstand herfra. Beliggenheden sætter jer også tæt på Seest skole, som ligger lige rundt om hjørnet, og der er gode fritidsaktiviteter i nabolaget. I må heller ikke gå glip af den omkringliggende natur, hvor stisystemerne hurtigt tager jer til hylkedalen og plovfugen, der ligger ved Kolding Å ud indbyder til friluftsliv. En bedre beliggenhed er svær at finde.

Her har I en oplagt mulighed for at forene forretningslivet og privatlivet. På Bredevej 39 udbyder vi nemlig denne 262 m2 store ejendom, der særligt henvender sig til enkeltpersonen, erhvervsdrivende og jer, der gerne vil gøre en god investering. Ejendommen er opført i 1905, men boligdelen er gennemrenoveret med nyt økken, el og afhøvlede gulve, så den er lige til at flytte ind. Foruden det nye køkken med tilhørende stue, er der en 1. etage, som indeholder et brusebadeværelse, et soveværelse og endnu en dejlig stue; alt, hvad I behøver for at skabe rammerne om et dejligt hjem. Erhvervsdelen tilgås bl.a. fra boligen og er i dag indrettet som et
forsamlingshus, hvilket I nemt kan fortsætte med, men de to store lokaler egner sig også perfekt som lager, pragtfulde kontormiljøer eller eksempelvis en frisørsalon. Alternativt kan det omdannes til flere boliger eller værelser. Mulighederne er nærmest uendelige.

Kontakt Michael Bonde på 42701007 for en fremvisning, så kan I opleve hele herligheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.