Klintevej 34, 6000 Kolding

FAMILIEVILLA MED DEN HELT RIGTIGE BELIGGENHED

Velkommen til Klintevej 34, en lukket villalomme og en eftertragtet beliggenhed, som I nu er så heldige at kunne kalde jeres eget adresse.

Kvarteret er aldeles attraktivt i Kolding - særligt for børnefamilien, der kan glæde sig over det velanlagte stisystem, som starter ved grunden og trygt leder familiens yngste rundt i nabolaget. Det tager bare få minutter at gå til den nærmeste daginstitution, skolen nås på et øjebliks cykeltur og når klokken ringer ud, så er der kun 100 meter til legepladsen fra huset, som udgør et naturligt samlingspunkt for nabolagets børn. Her får I med andre ord de perfekte rammer for et dejligt familieliv, og hverdagen forløber ydermere gnidningsfrit, da både indkøb og bager nemt nås til fods.

Bedst af alt er den omkringliggende natur, hvor Den Geografiske Have, Djævlekløften, Kolding lystbådehavn og det varierende landskab ved Kolding Fjord alt sammen indbyder til et helt fantastisk udeliv - både til lands og til vands. Her er fornøjelser for enhver smag, trygge rammer og dagligdagens bekvemmeligheder lige ved hånden. En bedre beliggenhed er svær at finde.

Ved ankomst til adressen tager den dobbelte garage imod jer, mens de høje træer omfavner grunden og skaber de fineste ramme for villaen. Den fine rødstensejendom har en dejlig, stor have med overdækket terrassemiljø og de skønneste kroge, hvor I kan søge læ for solen, som danser på grunden fra morgen til aften.

Med sine 155 m2 fordeler huset sig over en planløsning, som er skabt til familielivet. I får en super god børneafdeling med to værelser og brusebadeværelse, et separat kontor, gæsteværelse eller walk-in closet og en suveræn forældreafdeling med eget brusebadeværelse. Familielivet udleves i det pæne spisekøkken og de to dejlige stuer, som har plads til fælles madlavning og middagsgæster såvel som brætspil og familiehygge i dagligdagen. Alt er i flot og velholdt stand - også det praktiske vaskebryggers, der lige gør hverdagen lidt nemmere for børnefamilien.

Her vil I elske at bo.
Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.