Kirkestræde 3, Andst, 6600 Vejen

Charmerende villa med mulighed for erhverv

Glæd jer, for inden længe kan det være jeres navn, der pryder postkassen på Kirkestræde 3, hvor der venter jer en skøn ejendom fuld af muligheder! Boligjagten tager jer til den lille by, Andst, som placerer sig i naturskønne omgivelser mellem Vejen og Kolding, så der er aldrig langt til bylivet, men det glemmer I hurtigt, når I ankommer til Andst, for her ånder alting fred og idyl.

I hjertet af byen ligger jeres nye hjem, og her overtager I en ejendom med en lang historie, for der er tale om det gamle missionshus, som kan dateres helt tilbage til 1902. Allerede ved første øjekast vil villaen charmere jer med sin klassiske rødstensfacade og sine sprossede vinduer, og huset passer perfekt ind i omgivelserne, for idyllen er i top, og jeres genbo er den fine kirke, som I kan nyde udsigt til både ude og inde. I Andst bliver I en del af et aktivt lokalsamfund, som står til rådighed med alt, hvad hverdagen kræver; når I træder ud af hoveddøren, har I få skridt til Høkeren, den lokale købmand, og der er også kun få minutters gang til skolen og de mange sportsfaciliteter.

Kirkestræde 3 kan blive et dejligt hjem for såvel børnefamilien som for jer, der ønsker at have bolig og erhverv under samme tag. Foruden selve boligen får I nemlig 179 bonuskvadratmeter, som fordeler sig på en smuk gildesal, et disponibelt rum samt et værksted med ny el, og tilsammen rummer disse lokaler et stort potentiale; her kan I slippe fantasien fri og udfolde drømmene om alt fra selvstændigt erhverv til en udvidelse af boligen eller privat pasningstilbud, og der er ligeledes rigelig plads til kommende familiefester i gildesalen eller diverse gør-det-selv-projekter i værkstedet. Ovenpå værkstedet finder I samtidig et loftrum med gode opbevaringsmuligheder, og der er flere ting endnu at glæde sig over; i 2013 blev ejendommen opdateret med solceller til el og solvarme til vand, og derudover er den primære varmekilde en app-styret pillebrændeovn, så I kan varme huset op, inden I vender hjem fra ferien.

De gode oplevelser fortsætter indendøre, hvor boligen fordeler sig på to dejlige etager, og førstesalen giver jer en separat værelsesafdeling, mens stueplanet folder sig ud med hjemmets naturlige samlingssted. Hele stueplanet blev gennemrenoveret i 2012, så her møder I en bolig, som forener moderne komfort med stilrent design. I får blandt andet gennemgående gulvvarme, mens både køkken og bad er indrettet med tidssvarende løsninger, så hjemmet står helt klar til nye ejere, der har nye, kreative indretningsidéer med i bagagen. Det store opholdsmiljø har køkken-alrum og stue i åben forbindelse, så her er fokus på hygge, samvær og familietid, og i det gode vejr kan I også rykke ud i haven, der i sommermånederne vil fungere som en naturlig forlængelse af boligen. Haven er perfekt indrettet med tre indbydende terrasser, hvor I kan følge solen lige fra morgenkaffen til aftenens sommermenu fra grillen.

Velkommen til et liv på Kirkestræde 3!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.