Fredensgade 7, Holsted St., 6670 Holsted

Pænt og præsentabelt to-familieshus med udlejet stueetage

Dejligt to-familieshus beliggende centralt i Holsted Statio tæt på banegården og dagligvarebutikker. Stueetagen er udlejet, så de nye ejere kan vælge selv at flytte ind på førstesalen eller man kan vælge at anvende huset som en ren udlejningsejendom.
Villaen er opført i 1912 og er løbende blevet moderniseret og vedligeholdt, så den idag fremstår som en lys, indbydende og indflytningsklar bolig.
Huset har et samlet boligareal på 182 kvadratmeter.
Førstesalen er på 78 kvadratmeter og består af et nydeligt badeværelse med bruseniche, et flot soveværelse med gode skabe samt en rummelig og meget charmerende stue med synlige bjælker og et dejligt lysindfald. I åben forbindelse med stuen finder man et flot og funktionelt køkken med masser af skabsplads og en fantastisk udsigt over området.
I den udlejede stueetage finder man ligeledes et badeværelse med bruseniche, en stor stue, der er placeret i åben forbindelse med et nydeligt køkken samt et rummeligt soveværelse.
Med til huset hører og en stor flisebelagt indkørsel med plads til adskillige biler og en skøn og meget overkommelig have med en stor, flot terrasse, hvor man kan nyde solen og gode venners selskab i de varme måneder.
For den enlige eller parret, der sætter pris på en god og funktionel bolig til en overkommelig husleje, så er dette flotte hus bestemt et besøg værd. Ring allerede i dag og bestil til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.