Enebærparken 130, Vonsild, 6000 Kolding

Skønt rækkehus med køkken-alrum, stor og lys udestue samt velanlagt have

Det populære rækkehuskvarter Enebærparken i Vonsild består af fine, arkitektoniske rækkehuse, hvoraf dette i nr. 130 er opført af Peter Nielsen tilbage i 1979. Huset er bygget i ét plan og består bl.a. af tre gode soveværelser, hvilket er med til at understrege, at der er tale om det perfekte hjem for den unge familie, der drømmer om græs under fødderne og et dejligt åbent køkken-alrum, hvor hverdagen kan tilbringes sammen - alt sammen i kort afstand fra Kolding. Husets kvaliteter og trappefrie miljø henvender sig imidlertid også virkelig godt til senioren, der søger en rolig beliggenhed og et nemt lille hus med have.

Uanset hvad kan dette velholdte rækkehus skrive under på alle de ovenstående kriterier. Her bydes I pænt velkommen til en lys bolig på 103 kvadratmeter, der starter rundvisningen ud i den rummelige entré ved hoveddøren. Her kan I komme af med sko og overtøj, inden I fortsætter videre rundt i huset. Entréen er imidlertid ikke den eneste indgang til boligen. Nej, I kan også vælge at gå direkte ind gennem bryggerset, hvilket især er praktisk på regnfulde efterårsdage, når I har brug for at kunne traske ind i de mudrede gummistøvler på et rengøringsvenligt flisegulv og straks smide det våde tøj til vask i de integrerede vaskefaciliteter.

Fra bryggerset går turen ind i boligens nydelige køkken, som fremtræder i lyse elementer og er delvist åbent med front ind mod den hyggelige spise- og opholdsstue, hvor der er masser af plads til at indrette sig med favoritmøblerne. Dertil indeholder det flotte hjem tre regulære værelser samt et yderst velholdt badeværelse med både brusemiljø, badekar og et rummeligt håndvaskmøbel. Som prikken over i'et kan I se frem til at tilbringe mange gode timer i den fantastiske, store og lyse udestue, som åbner sig i forbindelse med stuen. Her kan dagene nydes i ro og mag, mens I kigger ud på den velanlagte have med græsplæne, planter og flere solrige terrasser.

Rækkehuset ligger helt perfekt på en fredfyldt og lukket vej, hvor I bor ganske ugeneret. Alligevel skal I ikke gå på kompromis med noget, og der er da også kun fem minutters gang hen til den lokale Brugs i Vonsild samt små ni minutter på gåben ned til Vonsild Skole.

Nemmere bliver det ikke.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.