Teglvænget 59, Vonsild, 6000 Kolding

Attraktiv udsigtsgrund med god beliggenhed

Nu er der mulighed for at bygge det perfekte hus i rolige og børnevenlige omgivelser i hyggelige Vonsild, der er et aktivt lokalområde i rivende udvikling. Når drømmehuset står færdigt, kommer I til at bo i et naturskønt område mellem marker og skov, så her vil i jævnligt få besøg af smukke fugle og råvildt.
Børnehaven ligger lige i nærheden, børnene kan selv cykle til den velrenommerede skole og der er kort afstand til idrætsanlæg og mange andre aktivitetsmuligheder for både store og små.
Fra udstykningen er der kun få minutters kørsel til Kolding midtby og der er nem og hurtig adgang til den nærmeste motorvejstilkørsel.
Grunden her er en af de sidste i en populær udstykning bestående af attraktive udsigtsgrunde, så nabohusene er allerede bygget og på plads. Derfor har I nu alle tiders mulighed for at opføre netop det hus, der passer perfekt ind i omgivelserne. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning og en snak om, hvordan I bedst muligt får opført familiens drømmehus på Teglvænget 59, Vonsild.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.