Bogfinkevej 18, 6600 Vejen

Villa med 4 værelser i et af Vejens mest eftertragtede boligområder.

Totalrenoveret bolig med attraktiv beliggenhed
I det eftertragtede fuglekvarter i Vejen ligger dette nydelige hus med en skøn have og en ganske uovertruffen beliggenhed. Kvarteret er kendt for at være fredeligt og børnevenligt uden for megen trafik og samtidig tæt på alle dagligdags fornødenheder som skole, daginstitutioner, idrætscenter, dagligvarebutikker og togstation.
Huset er opført i 1973 og er løbende vedligeholdt, så det fremstår i virkelig pæn stand. Indvendigt er det totalrenoveret, så indtrykket er lyst og moderne i den eftertragtede nordiske stil.
Husets naturlige samlingspunkt er det store, flotte køkken, der er placeret i åben forbindelse med en skøn, lys stue. Det store rum har et hav af funktioner, så her vil familien samles både om måltiderne og fjernsynet, men også bare for at være sammen, selvom de hver især har forskellige gøremål. For eksempel kan der sagtens laves lektier i morgenmadsbaren, mens aftensmaden simrer på komfuret.
Køkkenet er stilrent indrette med køkkenelementer i hvid højglans, grebsfri skuffer og hvidevarer i rustfrit stål. I hele rummet er gulvene belagt med smukke trægulve, der passer perfekt til stilen, og fra stuen er der udgang til den mest fantastiske, vestvendte terrasse.
En lys og indbydende fordelingsgang viser vejen til husets i alt fire værelser. De tre værelser er placeret på rad og række, mens det store forældresoveværelse ligger på den anden side af gangen ved siden af et stort flot badeværelse med både bruseniche og spa.
Desuden byder dette skønne hus også på et nydeligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Udenfor finder man en robust carport med tilhørende redskabsskur og ikke mindst en fantastisk charmerende have i flere niveauer med smukke træer, frodige plæner og mange hyggelige lækroge, hvor man kan nyde solen uden at bekymre sig om nysgerrige blikke.
Hvis drømmen er en flot og moderne bolig med en dejlig have og en fredelig men stadig bynær beliggenhed, så vent ikke for længe med at se nærmere på dette hus. Vi glæder os til at invitere jer indenfor på Bogfinkevej 18.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.