Stribgårdvej 6A, Strib, 5500 Middelfart

Udlejningsejendom med 3 gode lejligheder beliggende i Strib

Få nu chancen for at købe denne totalmoderniserede boligudlejningsejendom (totalrenoveret og ombygget i 2015) med 3 lejligheder. 1 lejligheder på 92 m2 og 2 på 103 m2. Til den ene af lejligheder hører ligeledes en kælder alene med adgang udefra på 58 m2.

Ejendommen er beliggende i det eftertragtede parcelhuskvarter - Digterkvarteret - med stisystem til Skole, Idrætsanlæg, Superbrugsen, Apotek, Fakta i Strib.

Alle 3 lejligheder er udført som 3 værelses lejligheder med mulighed for indretning af et 4. værelse. Alle 3 lejligheder er indrettet med entre, stort soveværelse, 1-2 værelser, lækkert stort badeværelse med bruseniche og separat "bryggersafdeling" til vaskemaskine og tørretumbler, samt stor regulær kombineret køkken/alrum/opholdsstue, hvorfra der er udgang til egen terrasse. Materialevalget er i god kvalitet hele vejen igennem med bl.a. parketgulve og flotte klinkegulve.

Til hver lejlighed hører carport og udhus.

Ejendommen opvarmes af fælles naturgasanlæg og varme betales a' conto efter forbrugsmålere i de enkelte lejligheder. Udover lejen betaler hver lejlighed direkte til Renovation Middelfart for renovation.

Ejendommen er fuldt udlejet.

Ring til Jørgen Færch og hør nærmere på mobil 30898067 eller på mail jf@faerchbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.