Håstrupvej 26, Smidstrup, 7000 Fredericia

Dejligt rødstenshus i første parket til de åbne marker

Med tyve minutters kørsel til både Vejle, Fredericia og Kolding, så placerer Smidstrup sig lige midt i det naturskønne landskab i trekantsområdet. Den lille by byder på et hyggeligt og aktivt lokalsamfund, og her leves livet med højt til himlen og natur, så langt øjet rækker. Det samme gør sig gældende ved jeres nye hjem, for her bliver I naboer til de åbne marker.

I bydes allerførst velkommen af den klassiske rødstensvilla, som har prydet landskabet siden 1961. Her kan I parkere bilen i carporten, som desuden ligger i forlængelse af en garage, hvor I kan udleve drømmen om et værksted eller benytte jer af de gode opbevaringsmuligheder. Herefter går turen indenfor, hvor entréen står klar til at tage varmt imod jer. Allerede her kan I fornemme, hvordan hjemmet er pænt og velholdt, og som et ekstra plus er der indtænkt opbevaring til sko og overtøj i de originale skabe.

Når I har hængt overtøjet på plads, kan I bevæge jer videre, og den gode planløsning giver jer separat værelsesafdeling og opholdsmiljø. I husets ene ende finder I derfor to fine værelser og et flisebadeværelse med vaskefaciliteter - i vintermånederne vil I også glæde jer over den lille luksus i form af den indlagte gulvvarme.

Planløsningen fuldendes af det pæne køkken og den store stue. I køkkenet får I rigelig plads til de kulinariske udfoldelser, og når middagen er klar, kan I rykke ind i stuen. Her er der lagt op til både hyggelige hverdagsstunder og mere festlige begivenheder, og når vejret er godt, kan I slå døren op til udestuen. I sommerhalvåret udvides husets areal nemlig med nogle skønne bonuskvadratmeter i udestuen, og der kan nemt skabes en lille oase med havemøbler og farverige blomsterkrukker. Her kan I nyde en lille smagsprøve på den herlige udsigt over markerne, og den fortsætter ude i haven. Den vestvendte have er som et grønt lærred, hvor I kan udleve alle jeres havedrømme - forestil jer en solrig træterrasse, flotte højbede eller måske en lille køkkenhave, som kan forsyne jer med hjemmedyrkede lækkerier til sommermiddagen. Og hvis I trimmer hækken en smule, så er der pludselig frit udsyn over den grønne horisont.

Samtidig bliver det nemt at få hverdagen til at gå op med en adresse i Smidstrup. Her kombineres den landlige idyl med kort vej til de daglige gøremål. Byen har både daginstitution, plejehjem, sportshal, egen skole, lokal brugs og en årlig byfest, så her kommer I ikke til
at mangle noget. Hvis I skal foretage lidt større indkøb, så har I også kun ti minutter bag rattet til Børkop.

Kort fortalt, et dejligt hjem, som henvender sig til både den lille familie, førstegangskøberne og seniorerne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.