Brorsonsvej 6, Seest, 6000 Kolding

Skønt hus med et godt udhus

Velkommen til Brorsonsvej.

Den lyse facade vinker indenfor, når man ankommer til nummer 6. Du kan også tage turen rundt omkring ejendommen, hvorefter du befinder dig i den skønne have. En enorm, flisebelagt terrasse.

Lad os hoppe ind ad hoveddøren og se. I opholdsrummet er der plads til samvær og nærvær for hele familien. Køkkenet er Invita fra 2006 med granitbordplade, og her har man gode forudsætninger for madlavningen - uanset om der skal kokkereres lørdagskylling eller mandagsmedister. De gode hårde hvidevarer forsøder hverdagen, og der er tilmed plads til en lille spisekrog herude. Her er gulvvarme, som breder sig hele vejen ind i stuen, hvor der er god plads til bløde sofamøbler rundt om den knitrende brændeovn. Villaen råder også over fire store, regulære værelser samt et mindre værelse, der fx er ideelt til kontor. Badeværelset det er opført i lyse fliser med separat bruseniche og udluftningsvindue. Ejendommen råder desuden over en carport, et skur og et stort værksted til familien handymand (eller -kvinde!).

Adressen hedder Brorsonsvej 6. Fra du træder ud af hoveddøren, har du kun få skridt ned til et stoppested, der nemt og bekvemt fragter din person ind til centrum, så du ikke skal slide unødigt på skosålerne. Når du når ind til centrum, står det dig frit for at ose i de hyggelige butikker, lige til bussen kører dig tilbage igen. Koldings beundringsværdige natur med snørklede åer, bakkede marklandskaber og sidst men ikke mindst Kolding Fjord er området et perfekt billede på, hvad dansk natur har at byde på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.