Hvidøre 26, 6580 Vamdrup

FAMILIEVILLA I VAMDRUP MED FIRE VÆRELSER

Velkommen til Hvidøre 26, hvor der ligger en glimrende familievilla med store stuer og hele fire gode værelser i børnevenlige Vamdrup.

Hele familien får her 152 m2 fra 1966 at deles om med bl.a. en dejlig stue og havestue, der fører ud til en af husets terrasser. Køkkenet og den store stue er bundet sammen af et serveringshul i væggen, hvor man kan sidde og følge med i madlavningen, og maden bæres nemt her igennem for at blive serveret på spisebordet i stuen. Selve dagligstuen byder på masser af indretningsmuligheder i det store og åbne rum. Her er der trælofter og store vinduespartier ud mod haven. Hvis man vil helt ud, skal man først gennem havestuen, hvor man kan sidde ude hele året. Derfra kan man træde ud på den sydvendte terrasse, der vender ud mod haven.

De fire værelser ligger på række i gangarealet, og byder alle sammen på fornuftig plads og store vinduer. I boligen er der altså gode muligheder for at have både forældresoveværelse, to-tre børneværelser og måske endda et kontor. Husets badeværelse er beklædt med skinnende fliser og indrettet med badekar. Vinduerne i loftet giver et godt lys og udluftning til rummet. Gæstetoilettet ligger lige ved siden af, og er indrettet efter samme idé med skinnende fliser på væggene. Endelig byder boligen på et mulighedsrigt aktivitetsrum og bryggers i ét, som også giver direkte udgang til en terrasse med dejlig morgen- of formiddagssol.

Huset er omkranset af en have med en græsplæne, hvor der er plads til al slags barneleg. Der er lidt forskellige buske og bede, og en ny ejer med grønne fingre kan her få en glimrende mulighed for at folde sig ud med at anlægge flere bede eller en køkkenhave. Foran huset er der også to skure, hvor man kan opbevare havegrejet og cyklerne.

Placeringen på den stille villavej i Vamdrup er god til familien, der gerne vil bo i en rolig by i kort afstand til en større. Vamdrup har det, en børnefamilie har brug for i hverdagen med folkeskole, idrætsaktiviteter og supermarked. Fra Vamdrup Station kan man tage toget til store dele af resten af landet og Tyskland, og toget kan også tages til Kolding. Hvis man skal tage bilen, når man til Kolding i løbet af et kvarter.
Man kommer også hurtigt rundt i egnen til arbejde eller fornøjelse takket være den korte afstand til motorvejsnettet.

Bestil en fremvisning i dag, og find det nye hjem til dig og din familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.