Enghaven 1, 6580 Vamdrup

SKØN FAMILIEVILLA I ROLIGE OMGIVELSER - TÆT PÅ SKOLE, INDKØB, NATUR OG MEGET MERE!

På Enghaven 1 har vi nu fornøjelsen af at tage jer med indenfor i denne 1-plansvilla, der står klar til at danne rammerne om familielivet.

Villaen er beliggende for enden af en rolig vej, i trygge omgivelser, hvor der er kort afstand til børnehave og skole med trin til 3. klasse, som understreger den børnevenlige beliggenhed. Gadebilledet byder også på naturoplevelser i den nærtliggende hundeskov, der nemt kan nås til fods. I går heller ikke glip af hverdagens fornødenheder, for Vamdrup midtby ligger bare 4 minutters cykeltur herfra og byder på alt fra handlemuligheder, spisesteder og specialbutikker til togforbindelser ved Vamdrup St, når I trænger til luftforandring.

Villaen ligger på en dejlig grund med en nydelig forhave med terrasse og en helt privat baghave, hvor familiens yngste kan lege i fuldstændigt trygge omgivelser. Her er der plads til livet.

Indenfor fordeler villaen sig over fire eventuelle værelser, et vaskebryggers, stort badeværelse med separat bruseniche, køkken med alle hårde hvidevarer og en kæmpestor stue, der nemt kan inddrages som to ekstra værelser - ideelt for den helt store familie. De eksisterende værelser er alle udstyret med skabsplads, og de er yderst indretningsvenlige. Køkkenet og badeværelset fremtræder pæne og funktionelle, men kan nemt moderniseres efter behov, hvis det ønskes. Afslutningsvis har I et pragtfuldt samlingspunkt i dagligstuen, hvor der er plads til hverdagen såvel som middagsgæster og større selskaber. Denne villa er skabt til familielivet.

Her bliver det ikke svært at finde sig til rette.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.