Bøgevænget 24, 6640 Lunderskov

VELINDRETTET RÆKKEHUS I GÅAFSTAND TIL SKOLE OG TOG

Blandt Koldingområdets langstrakte vidder og naturskønne bredder ligger det hyggelige Lunderskov, hvor vi nu kan præsentere dette indbydende rækkehus på 99 velindrettede kvadratmeter. Vi befinder os i et roligt, lukket kvarter tæt på alle hverdagens fornødenheder - velkommen til!

Ejendommen fordeler sig på et plan med hele tre gode værelser, badeværelse, køkken, bryggers, udestue og stue. Her er altså god plads til at både singlen, parret eller den lille børnefamilie kan finde sig til rette, og sidstnævnte kan desuden nyde ekstra godt af husets beliggenhed i kort gåafstand til Kongsbjergskolen.

Ved ankomst til adressen kan transportmidlerne parkeres i den rummelige indkørsel med carport. Bag huset kan sommerens utallige solskinstimer nydes i den overskuelige have, som både byder på en dejlig fliseterrasse, et mindre skur samt et græsstykke, der inviterer til udeophold under åben himmel. For enden af terrassen fører en bagindgang ud til områdets trygge stisystem, som fører direkte til skole og boldklub.

Ja, de udendørs opholdsområder taler næsten for sig selv, og det samme gælder de indendørs kvadratmeter. Huset indledes af et funktionelt og moderne bryggers, hvori søndagens praktiske gøremål kan klares. Fra entréen bevæger man sig ind til det lyse, tolængede køkken, hvor de hvide elementer - som indeholder alle hårde hvidevarer - komplimenteres godt af mørke vægfliser. Her er god plads til at udfolde de gastronomiske talenter, og måltiderne kan enten nydes ved spisepladsen i stuen eller i den lyse udestue, som forlænger de lune sommeraftener. Værelserne er ideelt opdelt med oplagt kontor- eller børneværelse sideliggende til bryggerset og soveafdeling i modsatte ende af boligen, hvor husets store badeværelse ligeledes er placeret.

Huset blev opført i 1981 og står den dag i dag yderst velholdt samt lige til at flytte ind i, sælger har fået understrøget taget og taget er uden k 3 ere. Fra adressen er desuden kort afstand til byens midte, hvor indkøbsmuligheder, bageri, fælleshal og togstation byder ind - meget mere kan man næsten ikke ønske sig. Vi står klar med en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.