Dreyersvej 26, 6000 Kolding

Velholdt udlejningsejendom med central beliggenhed i Kolding

Helt tæt på Koldings bymidte ligger denne attraktive udlejningsejendom, der rummer tre flotte lejligheder fordelt på tre etager.
Huset er opført i røde mursten og det angoberede tegltag er af nyere dato og giver ejendommen et elegant udtryk, der gør de tre lejligheder endnu mere attraktive for lejerne. Ellers er det beliggenheden i gåafstand fra skoler, daginstitutioner, fritidstilbud, et væld af indkøbsmuligheder samt rekreative områder, der virkelig taler til denne ejendoms fordel. Her bor man centralt og tæt på alt og samtidig i et roligt og børnevenligt kvarter.
I den høje og meget lyse kælder, finder man en fin 2-værelses lejlighed bestående af et nydeligt køkken, en dejlig, lys stue, et soveværelse, en entre og et fint badeværelse med bruseniche. Her finder man også vaskerummet med vaskemaskine og tørretumbler, der deles med de to øvrige lejligheder.
I stueetagen finder man en skøn 3-værelses lejlighed med entre, en dejlig stue, to gode værelser samt et nydeligt køkken og et badeværelse med bruseniche.
Førstesalen er indrettet som en 2-værelses lejlighed med entre, badeværelse med bruseniche, et nydeligt køkken, en skøn stue med et imponerende lysindfald, et dejligt soveværelse samt udgang til en fantastisk lækker nordvestvendt terrasse med en forrygende udsigt over området.
Huset er omgivet af en smukt anlagt have, der er nem at holde og som giver gode muligheder for at man kan nyde sommeren på græsplænen eller på terrassen.
Ejendommen er en god investering uanset om køber ønsker at bo i en af de tre lejligheder eller om man foretrækker at leje dem alle tre ud.
Ring og bestil tid til en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.