Topasvej 1, Seest, 6000 Kolding

Flot renoveret villa med attraktiv beliggenhed

På en attraktiv adresse i Seest, tæt på skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder, ligger denne gennemrenoverede villa og venter på, at nye ejere vil lade sig betage af de fredelige og familievenlige omgivelser og huset gennemtænkte planløsning. Her bor man tæt på alle fornødenheder og samtidig lige i nærheden af skønne naturområder. Seest byder på gode stisystemer, så børnene kan færdes trygt i området, og der er også gode muligheder for at lufte både løbesko og mountainbike.

Huset er gennemrenoveret og fremstår i flot og indflytningsklar stand med nymalet tag og træterrasse. Villaen tæller 124 godt udnyttede boligkvadratmeter og dertil kommer en muret garage med grav samt en dejlig, solbeskinnet have med et hyggeligt terrassemiljø.
Indenfor venter en nydelig entre, der også fungerer som fordelingsgang, nyere HTH køken med hvide, grebsfri elementer, en stor, flot vinkelstue, hvoraf en del er inddraget til et ekstra værelse, et soveværelse med indbyggede skabe, tre gode værelser, et gæstetoilet, et helt nyt badeværelse med bruseniche samt et praktisk bryggers med egen indgang. Hvis køber kun har brug for tre værelser, kan vinkelstuen nemt genetableres.
Udendørs får I fornøjelsen af en dejlig, solrig have, der er nem og overskuelig at holde.

Hvis I vil have mulighed for at se nærmere på denne spændende og særdeles velbeliggende ejendom, så kontakt os allerede i dag og book tid til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.